Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Kajsa - 11 juli 2010 20:11

Höll på att dö i värmeslag igår..haha inte van vid värmen nu ju :S 30 grader varmt var inget när jag bodde i spanien. men nu är det olidligt. Synd om djuren.

Chica tåler värme bra men ozzy har lite svårare med det, inte konstigt. så stor han blivit, monster hund :) hahha. tränade calle med kopson och lina igår. Gick som en dans. han är så smart. Satte under sitt inre bakben långt under magen och tryckte på genom hela ryggen :) Ska börja träna mera på töm, han tycker det är skoj, behöve få kläm på Capriolerna. Inte lätt att hitta alla knappar.


sov hos älsk inatt för att vi skulle till Jeane och Gert för träna chica, (hon ska bo där när vi ska till sthlm så vi lämna henne en stund där och gick till parken med Ozzy, Ozzy var inte als intresserad utan ville enbart ligga i skuggan. Chic skötte sig bra, hon är lätt att lämna iväg, hon finner sig i allt. PLuS hon fick massa goa korvar av Jeane :P haha ,



Lite ångest har jag, bråka  med mamma, tyckte hon kunde ta in calle och pippi med fölis...tydligen inte. Så jag får väl köra him. Inte ens lite ledigt kan man få :/


Så skönt med regn :)


Imorrn blir de massa hovar igen..;)   

Chickie den tre benta. Eller hon var trebent.

Ozzy den döva, fast han börjar höra lite mera nu :) hoppas hörseln kommer tillbaka. Hande varit roligt. ibland kan det va jobbigt med en döv hund, fast ibland har det sina fördelar. haha.   

Ovido - Quiz & Flashcards