Alla inlägg under mars 2010

Av Kajsa - 16 mars 2010 15:19

Najs väder idag   

Red tjocka sigge idag. Gud det var som att sitta på en ardenner :| så han står på diet nu.

Söta Pina drog i sönder staketet igår. ibland skulle jag kunna sälja henne för hon hittar på så mycket hyss. Men sen är hon fruktansvärt söt , hon gick och hjälpte mig att leta efter alla saker som flög iväg med henne. Man kan inte vara arg sålänge.   

Pippi är stor och tjock flåsar bara hon rör sig. Pippi och calle har något för sig ibland, de står och pratar med varandra, de kanske pratar om deras bebis? ser roligt ut iallafall.

Ska städa lite nu. Wie      Pippi på bete för några år sen   Sigge har varit riktigt mörk engång itiden.   Cashmere i spanien   Lilla Pepina - Tendencioso -Pascal -bellini

Av Kajsa - 15 mars 2010 20:20

mockade skit hagarna idag. Fy va hästar kan skita ner? haha. calle ser rätt road ut när jag springer runder med en skottkärra, Red ut han idag. enbart passage idag. så pigg han är .

var med niclas och rasmus i skogen med hundarna

 


träffade sandra idag. Trevligt inte sett henne på ett tag.   


ska kolla tv nu.

Av Kajsa - 14 mars 2010 10:33

Rasmus e bakis. Rätt åt han, jävla svikare.


ska till stallet snart. behöver ut och rida och tänka..

hittade bilder på min lunar som jag aldrig är inne på.

Saknar det...fy fan va jag saknar det.

Jag och Diavolo när vi hoppa små hinder. Har aldrig någonsin sutit på en häst med sådan hoppförmåga. idag går han svår dressyr.

Silverrex min första kärlek , Ingen häst har kunnat mäta sig med honom (enbart cashmere), Blev kär i cashmere för att han påminner mycket om rex, ibland ser jag tilloch med rex i honom.   Rex var efter Xandino undan fridolf som var efter merriemaster. Rex var en kopia av merriemaster.   Rambo och cashmere står på plattan , Cashmere undrar nog om jag kan skynda mig så vi kan ut och rida.vackra häst <3
Av Kajsa - 13 mars 2010 18:11

red ut med mamma och sigge idag. Fy så ont i armarna och magen jag kommer ha imorgon. Calle pigg som attan enbart passage och piaff hela tiden. :S Undrar vad han käkat?  I kväll vet jag inte va jag ska besluts ångest...Åstorp eller biljard? hmm..inget fan av melodifestivalen heller. Men vi får se va de blir. snarare åstorp än biljard.



 

Av Kajsa - 11 mars 2010 15:39

Inte gjort något idag. Masserade calle lite, Gillar han   

Lekte med hundarna i skogen, Chica och ozzy slogs om pinnarna, Men ozzy gör det enbart för att jävlas med chica ser roligt ut när han taklar henne så hon flyger iväg.


Ska nog ställa ut Dante i april :) Får vi se om mesen vågar det ;P


jag längtar tills calles fölisar börjar komma ut.  hoppas de är lika sin pappa :)



nä annrs bråkar jag fortfarande md min moster. Hatar henne   gah


nu kom  älskling

Av Kajsa - 10 mars 2010 17:27

kallt igen..mockade lite ur hagarna idag, börja ta lite varjedag så man slipper ta allt på engång :| calle hjälpte till. hah så söt snällare hingst finns nog inte. kliar mig i håret och försöker hjälpa mig med kärran. inte så lätt  men han gav inte upp.

nä ska till brossan en runda.


Ozzy har smugit under täcket.  

Av Kajsa - 9 mars 2010 10:42

Ska iväg med pippi idag. hoppas nu alla bölder är borta.

Ska ner och hämta tvätt sen köra rally ut till toarp så jag hinner rida Cashe lite också.

återkommer

Ja de var borta.    Hon fick ny plast sen om 2 veckor blir de skor :) Sen slipper vi förhoppningsvis åka dit igen på ett tag.    

Av Kajsa - 7 mars 2010 19:24

Idag var jag och calle ute i skogen. Han var pigg som attan men väldigt lydig ändå. Han har blivit lite tjockis :P Som han lyser i solen. hoppas det blir varmare så vi kan bada till svans och man. den är lite skitig :O

Usch saknar spanien..carina och sandra,


chica fick en tröja av husse idag :) så mallig hon blev. :P



bild på Min Diavolo som blev dressyr häst . Saknar honom   Får pippi en pojk ska han heta Diavolo


calle pussar pepina       Sigge tigger

Ovido - Quiz & Flashcards