Alla inlägg under mars 2010

Av Kajsa - 6 mars 2010 18:57

Hovslagaren skodde calle blev fint :) Pippi fick gå ut lite idag. bockade som en ko med galna kosjukan? haha söt hon är.

Rickard elin och fabi var ute hos oss. Älskar fabbi såå söt :) Finns ingen gladare unge än han. Ozzy pussa på han :) sött :) sen ville Ozzy dela mat med fabian men det blev inget över till Ozzy    stackars Ozzy han ville ju prova barnmat. Ozzy har lekt med Dante, canela, fido och ruffan idag.


Älskling var med Lindvall och fotade...lindvall hängde i krokar .


Idag skiter jag i malmö- mår inte bra. måste bli av med förkylningen...as ont i min hals. Så de får åka själva. Hur ska de klara sig utan mig? hihi




Bild bevis.    

Av Kajsa - 5 mars 2010 18:24

Lastat massa hö och lavat in 70 balar usch va jobbigt.

Imorgon ska calle få skor så vi kan börja rida lite. Han har blivit öm nu när snön töat bort från grusvägarna.


Imorgon ska vi festa i malmö. sköj


nä nu ska jag gå och kolla film  


Ozzy   hundarna är trötta :)

Av Kajsa - 4 mars 2010 14:30

kallt och jävligt, kan det inte bara bli massa + grader och all snön bara töa bort?-

Skönt med sol iallafall. Calle lyser verkligen i solen :)


När älskling kommer hem ska vi åka till skogen eller stranden för att rasta hundarna.   


nä annars har de inte hänt något. ska ner till arbetsförmedlingen imorgon.  

Sol

Av Kajsa - 3 mars 2010 20:24

Va lycklig man blir av lite sol   

Allt går så mycket lättare. Gick med pippi en runda. kändes som att gå med ett toppat fullblod i ledvolten. Calle blev orolig och undrade var jag skulle gå med hans brud. Hon är faktiskt med barn sa han. Haha. Det nya bölden såg bra ut idag. på med nytt bandage och massa jodopax. Måste köpa lite bollarr till pepina. Alla mina vattenspannar är dödade. Hon brukar jaga sigge med de och sen spraka runder de tills de inte knappt existerar mer. jävla unge. fast hon är rätt söt.

Calle vill också ha någon att leka med. Synd Sigge är så elak. (Sigge tror han är hingst ) Sent skuren och han fick en egen brud när han flytta till oss. Araber är speciella han kan bara inte acceptera att han inte har kulorna kvar. Han är rätt söt, han skyddar pepina med sitt liv nu när han fått som uppdrag att passa henne åt pippi. Blir jätte arg n'r calle och pepina leker på morgonen. Calle brukar stanna till hos pepina. Kliar henne lite och pussar lite sen vill han leka med henne men då blir hon rädd och börjar tugga som ett fån. Calle tycker bara hon är konstig som inte vill leka med han.


nä nu ska ja sova.  

Av Kajsa - 2 mars 2010 17:58

Usch kallt det är. Bytte bandage på Pippi såg fint ut.

Red calle han skulle tydligen bara piaffa idag. Han gjorde det jävligt bra iallfall :)

Gick en runda med pippi , mycket spännande tyckte hon. Åkte till arbetsförmedlingen i perstorp, DET VAR INGEN DÄR !    får pröva klippan ist.Men jag blev riktigt arg. Mamma har fått maginfluensa så imorgon ligger jag också och spyr. Har vi inte tid med.


Chica och Rasmus är hos Bauer. så det e bara jag och Ozzy himma idag. Han sover (som vanligt)  Han har lekt med Dante och canela i en timme ute i skogen. Konstigt han ser ut som en anabola hund? haha.  nej ska väll börja på käket . Adios  


Calle i Spanien något år innan jag träffa honom. Vackra häst :)




Av Kajsa - 1 mars 2010 10:31

 

Migränen är borta...men så fick jag mensvärk istället?. jävla då.

Håller på att tvätta och städa. jävla väder det är idag..

Sen ska jag ut till stallet och lasta pippi så får vi hoppas hon har blivit bättre.




Jag återkommer om det.


Så nu har vi varit iväg. Fast innan vi åkte iväg gjorde Zigge sig illa i hagen trodde han brötit benet blev as skraj. Tänkte nä nu jävlar bröt han det. Men han slog bara till en nerv men han gick upp på bakbenet och vägrade sätta ner höger fram. Lät han va ute ,kastade ut massa hö till han och Pina. Sen körde vi iväg med pippi. Pippi har blivit duktig på att gå in i bilen på äldre dagar. Traskar rakt in.   Nog mognat mycket sen hon fick föl. Men tillbaka till bölderna. Visade ingen hälta och de tog av gipset och hon var fin under. väldigt torrt och fint men så fick jag en känsla att vi skulle kolla andra bakhoven. Jo visst fan var där en ny påväg. Undrar var jag fick det ifrån men på något vis viste jag det. så de karva upp lite och la bara ett Jod bandage som jag får fixa med själv. Så nu kan pippi och jag ut och gå. Inte värt att släppa ut henne i snön då finns där inget plastbandage kvar. Nästa vecka ska hon få skor. Om inte den nya bölden på vänster bak klabbar. Sen körde vi hem och Zigge var som ny. Jävla tur det bara var en nerv.



Calle vill ut och gå- hann inte med han idag. Stackaren. Han blir så ledsen när ha inte rids.


Ohh just det. Ozzy var själv i hela 2 timmar idag.  Utan att säga något. Duktig han blivit. Min lilla gris   

Ovido - Quiz & Flashcards